dimecres, 21 de desembre del 2016


Inkscape

3ra practica
Vectoritzat d'una imatge

Per poder vectoritzar una imatge primer la tenim que guardar-la amb format .bmp, si la imatge no es originalment un .bmp es millor que ho pasis al GIMP i l'exportis desde alli com .bmp. Despres de tenir la imatge en .bmp la posem en l'inkscape i la seleccionem, despres anem a la barra d'herramentes superior i marquem "cami", "vectoritza un mapa de bits". Nomes dar-li sortira una pestaña, aqui podras anar variant el gruix de les linies luminositat i demes (podem anar donan-li a aceptar per que s'actualitzi la previsualitzacio). Quan ya hem acabat li donem a aceptar (si no li has donat abans per actualitzar la imatge) i tanquem la pestaña, la imatge vectoritzada es trobara debaix de l'original. 


Original

Vectoritzada
 
Original



Vectoritzada

Original



Vectoritzada
2na practica:
Elaboracio de formes

Pots fer diferents efectes amb formes del inkscape amb certs controls i trucs. En aquest enllaç podras veure les diferents formes y els seus controls: 


1ra practica:
Creacio d'un logo

Aquest programa es una bona eina per crear logos ya que funciona amb grafics vectorials, els quals serveixen per evitar que es pixelin dibuixos, encara que no es molt facil quan treballes amb imatges. La meva prova no m'ha sortit molt be, per algun lloc he de comenzar, si us plau no us asusteu.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada